Курс Немски език с ваучер по
схема Аз Мога Повече 2014 - 2015

 

 

Немски език в доставчик на обучение ЦПО към
"Изоблок" ЕООД, по схема Аз Мога Повече, дистанционно е-обучение.

 

 

 

 

Записване за курс

 

 

Какво ще придобия с е-обучението по Немски език?

С нашето обучение по Немски език по Аз Мога Повече, Вие ще придобиете знания покриващи нивата А1, А2 и В1 или А2, В1 и В2 по Общата Европейска Езикова Рамка както и модул Бизнес Немски език.

Какво означава Обща курс по немски език по Аз Мога ПовечеЕзикова Европейска Рамка (ОЕЕР) ?

Общата Езикова Европейска Рамка определя нивото на владеене на чужд език, като го класифицира в ясно разделени нива. При завършване на ниво В1 по ОЕЕР :

„Ще можете да разбирате основната мисъл, когато се говори на книжовен език и става дума за познато съдържание (например: работа, училище, свободното време и др.). Да можете да се справяте в ситуации по време на пътувания из страните в които се говори изучавания език. Да можете да се изразявате смислено по познати теми и лични интереси, да говорите за събран опит и събития, да изразявате мнения, да описвате очаквания и цели, както и да се аргументирате накратко и да обяснявате.“

 

 

 Дистанционно обучение по Аз Мога Повече

 

 

 

Аз мога повече немски език ДоставчикКакво представлява езиковото дистанционно обучение по системата на Изоблок?

Дистанционно обучение по немски език на Изоблок е интерактивна система на обучение, разработена за модерния работещ човек, който има ограничено свободно време и е зает през по-голямата част от деня или има нерегламентирано работно време.

Дистанционното обучение се провежда на вашия компютър, във Вашия дом, когато Вие имте необходимото време.

С дистанционното обучение на Изоблок няма да се налага да пътувате до учебния център два или три пъти в седмицата и да бъдете там до късно вечер. Няма да харчите средства за транспорт и да отсъствате от дома!

За разлика от другите системи за дистанционно обучение, при които трябва да сте на компютъра, когато другите курсисти и преподавателя са на линия, с нашата система за дистанционно обучение не е нужно да сте на компютъра в определен час, а можете да си се обучавате когато Ви е удобно - късно вечерта или рано сутринта - дори и в обедната почивка на работа. Също така уникално за системата Изоблок, е че Вие ще имате достъп до всички минали уроци през цялото време, което ще Ви дава възможност да си преговаряте или да повторите уроците, които Ви затрудняват колкото пъти сметнете за необходимо.

 

 

Платформа за дистанционно обучение Аз Мога Повече

 

Самоконтрол на отсъствията с нова система.

С ново-интегрираната система за самоконтрол на отсъствията по всяко време ще знаете кои уроци са отчетени за посетени и кои предстои да бъдат прегледани, както и колко време Ви остава за преглед на текущата тема. На снимката в ляво, редовно посетените уроци са оцветени със зелен индикатор, а тези които предстои да бъдат прегледани за да Ви се зачете присъствие за тях са все още с червен индикатор. Също така сме интегрирали и много удобен таймер, който отчита колко време остава до затваряне на отчетната тема. В случая, на картинката отляво, таймерът показва че остават 3 дена, 22 часа и 27 минути. Ако имате нужда от разяснение за това как работи системата за самоконтрол се свържете с нас.

 

 

  

 

 

 

Курс немски език аз мога повечеКак ще протича урокът по немски език в дистанционното обучение на Изоблок?

Урокът в дистанционното обучение на Изоблок е съставен от няколко части

 

- Речник на урока - ще Ви запознаем с думите, които предстои да използвате в лекцията. Хубаво е да ги научите, за да може преподаването на урока да е разбираемо и ефективно.

- Урок, там ще изгледате видео материал, преподаван от учител, който ще Ви преведе по точките в текущия урок, както са в учебника и ще наблегне на точките, в които курсистите най-често имат затруднения.

- Упражнения, Там преподавателят ще Ви обясни какво трябва да направите и ще ви включи интерактивно упражнение, което Вие ще направите на компютъра като маркирате правилните отговори, избирате правилните връзки между зададените текстове или избирате подходящи продължения на изреченията.

- Урок-упражнение, така-наречените уроци-упражнения са обособени единици с продължителност около 45 минути, чиято цел е да Ви върнат няколко урока назад и да Ви опреснят скоро-преподадените уроци. Тези Уроци-упражнения играят важна роля във възприемането и затвърждаването на вече придобитите знания.

 

Необходимо ли е да имам някакво специално оборудване за да се обучавам дистанционно ?

Не. За да се обучавате дистанционно е необходимо само да имате компютър, който има връзка с интернет. Също така е препоръчително да имате слушалки и микрофон, които ще са Ви необходими за консултациите на живо един или два пъти в седмицата.Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Ще може ли да посещавам уроците през смартфон или таблет?

Уроците вече могат да се посещават през таблет или мобилен толефон. За целта Вашето устройство трябва да потдържа "Flash" и да използвате слушалки. Почти всички устройства, които са базирани на операционната система "Android" поддържат технологията "Flash" и могат да бъдат използвани за достъп до нашите интерактивни обучения.

(ЦПО към Изоблок ЕООД не предоставя таблети или други мобилни устройства на своите курсисти)

 

Колко време трябва да отделям за обучение, колко често и за колко дълго?

Средната натовареност е 6 до 9 учебни часа на седмица, така имате достатъчно време за възприемане и преговаряне. Обикновенно нашите курсисити са с различно ниво на познания, различно свободно време и искат да учат с различна скорост. Някои от тях отделят голяма част от деня на обучението, а други са заети с работа и не могат да отделят повече от 1 час на ден. Това не бива да Ви плаши. Със системата на доставчик на обучение по Немски език Изоблок Вие можете да определяте натовареността на Вашето обучение, скоростта на обучение и да преговаряте предишните уроци, когато сметнете за необходимо. По наши наблюдения, нашите курсисти преговарят един урок около 3 пъти през целия курс на обучение, особено по-напредналите групи, които се връщат да преговорят забравени уроци от началото на курса, поддържайки знанията си свежи през цялото обучение. При нас няма забравени уроци и теми!

Известяване с СМС за консултация с преподавател, курс Английски език

 


Ще има ли срещи с преподаватели за консултации?

Да. За да имаме връзка с нашите курсисти и за да сме сигурни, че материала се усвоява успешно, ние сме предвидили така-наречените "консултации на живо", които отново ще се провеждат през компютъра Ви, където преподавателят ще бъде на разположение за да му задавате въпроси и да изяснявате уроци, които са Ви затруднили. В консултацията ще се включват и други курсисти - така ще можете да чуете и техните въпроси и да се учите от техните грешки. Консултациите се извършват във виртуална класна стая с бяла дъска на която се прожектира учебния материал от преподавателя. Всички имат аудио връзка и могат свободно да обсъждат и коментират прожектирания материал. В консултациите курсистите обикновенно предпочитат да се набляга на четене на текстове, диктовки, преразкази и дискусии на немски език, асистирано от преподавателя.

 

Напомняне за следващата консултация
За да сте винаги редовни в посещенията си на консултациите Вие ще имате възможност да получавате безплатни СМС-и напомнящи ви за следващата консултация с преподавател.

 

 

 

 

Колко често е необходимо да влизате в платформата за обучение?

Това е въпрос който всеки от вас ще определи за себе си. Понякога, колкото и да се опитваме да научим нещо, не се получава, усещаме че сме неефективни и дори повторението не върши работа. В такива случаи ви съветваме да си починете и да се върнете в платформата след няколко часа или на другия ден, когато ще наваксате и преговорите уроците които сте оставили от миналия ден. Ако сметнете че можете да отделите повече време днес от колкото утре, можете да напреднете с материята и да си дадете заслужена почивка на следващия ден.Как да намеря време за обучение въпреки задълженията ми на работа и в семейството?

С новата система за обучение на доставчик на обучение по Немски език - Изоблок можете да се обучавате когато Ви е удобно и където имате компютър с интернет а вече и на таблет и мобилен телефон. По този начин можете да оптимизирате времето за обучение съобразно Вашето ежедневие и да оползотворите максимално обучението с ваучер по схемата Аз Мога Повече 2014 - 2015.

 

 

Записване за курс
 

Обучение дори след края на курса:

След края на курса по Немски език към ЦПО към ИЗОБЛОК, достъпът до всички учебни материали, видео уроци, тестове и упражнения ще остане непрекъснат за още 6 месеца, за да имате възможност да преговорите и затвърдите своите знания. В този шестмесечен период няма да имате възможност за консултация с преподавател.

Членове на Вашето семейство също ще могат да се обучават редом с Вас, с изключение на това, че няма да имат право да решават тестове и задания вместо Вас и няма да получат сертификат в края на курса.

 

За да сме винаги на ваше разположение:

За нас е важно да поддържаме жива и постоянна връзка с нашите курсисти и да сме на разположение когато те имат нужда от помощ. С тази мисъл ние сме инвестирали в опитен екип, които да Ви отговори компетентно и бързо, когато имате запитване към нас. Изградили сме мрежа от 8 градски телефона със 6 входящи линии, един национален(0700) телефон и три мобилни номера, за да сме лесно достъпни, от където и да ни потърсите. Също така сме изградили система за своевременен контрол на качеството на предоставяната услуга, с назначен за целта технически персонал.

 

Ще получа ли Сертификат в края на курса ?

Да. В края на курса ще получите два Сертификата за завършване на курс по Немски език, - един на български език и един на немски език. Те ще са издадени от Доставчика на Обучение по Немски език - ЦПО към Изоблок. Сертификатите ще изглеждат така:

 

Сертификат, издаден на Български език

 

 

Сертификат, издаден на Немски език

Сертификат по английски език ОЕЕР - АЗ МОГА ПОВЕЧЕ   Certificate of proficiency of English CEFR

 

Дистанционно обучение по Аз Мога Повече

Как да се запиша ?

Първата стъпка, която трябва да направите е да се свържете с доставчика на обучение по Немски език - ЦПО Изоблок.
Наш служител ще отговори на Вашите въпроси и ще Ви напътства в процеса на записване в схемата Аз Мога Повече.

 

 

Колко скоро мога да започна ?

Поради големият интерес към дистанционното обучение при нас следващата група се сформира за по-малко от седмица. Свържете се с нас за да научите, кога е следващата начална дата.

Записване за курс