Курс Дигитални компетенции по схемата
Аз Мога Повече 2012 - 2013, дистанционно обучение.


Дистанционно обучение по Аз Мога Повече

 

Какво ще придобия с това обучение?

     Курсовете са с продължителност 45 учебни часа. В курса се изучават 2 модула от офис пакета на Microsoft - MSWord 2007 и 2010, и MSExcel 2007 и 2010. Тъй като тези 2 версии на офис програмите са значително по-различни от по-старите версии от 2003г. на Microsoft - това обучение ще е действително полезно както за начинаещите, така и за по-напредналите в областта на компютърната грамотност. Безплатни курсове с ваучер

Колко струва обучението?

Курсът по специалност "ДИГИТАЛНИ КОМПЕТЕНЦИИ” е безплатен чрез предоставяне на ваучер по ОП "АЗ МОГА ПОВЕЧЕ".

Какво представлява дистанционно обучение по системата на Изоблок?

     Дистанционно обучение на Изоблок е най-новата система за обучение, специално разработена за Оперативна Програма Развитие на Човешките Ресурси - Схема "АЗ МОГА" и Схема „АЗ МОГА ПОВЕЧЕ“ - тоест за работещи лица, които имат ограничено свободно време и са заети през по-голямата част от деня. Дистанционното обучение се провежда на Вашия комютър, във Вашия дом. С дистанционното обучение на Изоблок няма да се налага да пътувате до учебния център два или три пъти в седмицата и да бъдете там до късно вечер. Няма да харчите средства за транспорт и да отсъствате от къщи, когато Вашите близки имат нужда от Вас. За разлика от другите системи за дистанционно обучение, при които трябва да сте на компютъра, когато другите курсисти и учителя са там, с нашата система за дистанционно обучение не е нужно да сте на компютъра в определен час, а можете да си вземете урока, когато Ви е удобно - късно вечерта или рано сутринта - дори и в обедната почивка на работа. Също така уникално за системата на Изоблок, е че Вие ще имате достъп до всички минали уроци през цялото време, което ще Ви дава възможност да си преговаряте или да повторите уроците, които Wи затрудняват колкото пъти сметнете за необходимо.

     Не. За да се обучавате дистанционно е необходимо само да имате компютър, който има връзка с интернет. Също така е препоръчително да имате слушалки и микрофон, които ще са Wи необходими за консултациите на живо с преподавател.обучение с ваучер

Колко време трябва да отделям за обучение, колко често и за колко дълго?

     Съгласно изискванията на Агенцията по Заетостта, нашата програма предвижда 960 учебни часа да се вземат до юни месец 2011. Това означава, че е препоръчително да влизате в системата за обучение поне 3 - 4 пъти седмично, за да не се натрупва материал.

Как да намеря време за обучение въпреки задълженията ми на работа и в семейството?

     С новата система за обучение на Изоблок можете да се обучавате ,когато Ви е удобно и където имате компютър с интернет. По този начин можете да оптимизирате времето за обучение съобразно Вашето ежедневие.

Ще има ли срещи с преподаватели на живо за консултации?

     Да. За да имаме връзка с нашите курсисти и за да сме сигурни, че материала се усвоява успешно, ние сме предвидили консултации на живо, които отново ще се провеждат през компютъра Ви, но този път преподавателят ще бъде на разположение ,за да му задавате въпроси и да изяснявате уроци, които са Ви затруднили. В консултацията ще се включват и други курсисти - така ще можеткурс по дигитални компетециие да чуете и техните въпроси и да се учите от техните грешки.

Ще получа ли Удостоверение в края на курса?

     Да. След приключване на курса ще получите УДОСТОВЕРЕНИЕ за проведен курс за компютърна грамотност, както и ДИПЛОМ за проведен курс по изискванията на НАПОО.

Какво трябва да направя за да се запиша и КОГА?

     Първата стъпка, която трябва да направите е да се свържете с нас. Свържете се с нас сега  

>> връзка с нас <<