Дистанционно обучение към ИЗОБЛОК

ЦПО към Изоблок ЕООД е одобрен доставчик на обучение за професионално обучение, ключови компетенции и Дигитални компетенции и е лицензиран Център за Професионално Обучение в НАПОО – Национална Агенция за Професионално Обучение и Образование с лиценз номер: 200812596 от 2008 година.

Ние провеждаме ПрофесионалниЕзикови курсове, както и курсове по дигитални компетенции  на територията на цялата страна. Това се осъществява благодарение на нашата платформа за дистанционно обучение и високо квалифицираните ни преподавателите, които са неразделна част от нея.

icon-19

А какво всъщност представлява дистанционното обучение ?
  • Дистанционното обучение при нас е от най-ново поколение, защото е  комбинация от видео-уроци, учебни материали, задания, тестове и консултации.
  • Нашата платформа за дистанционно обучение е изключително лесна за работа и е на български език. Всички наши курсисти макар и никога преди да не са се обучавали дистанционно се справят отлично и успяват напълно да се възползват от предимствата на интерактивното дистанционно обучение .Платформа Ви позволява да учите в удобно за Вас време и място. Това е така, защото всички  уроци и учебни материали са качени там, а Вие можете да спирате на пауза, да връщате назад и да гледате дадения урок колкото пъти Ви е нужно, без да се тревожите, че има нещо, което не сте разбрали. Може да влизате по всяко време на денонощието.

Уроците са разработени от екип педагози и гарантират успеваемост на крайните изпити.

banerrrr

Как мога да се запиша за дистанционно обучение към Изоблок ЕООД?

Това може да стане по няколко начина:

⇒ като дойдете на място в наш офис

⇒ изпратите ни е-майл на адрес: info@e-obuchenie.bg 

⇒ обадите ни се на посочените телефони за връзка

Ако изберете да ни изпратите е-майл, ще е нужно да въведете:

checklist

 

 

  1. Вашите три имена
  2. Телефон за контакт
  3. Актуален е-мейл адрес

 

НОВО!

Вече можете да участвате в нашите уроци и през таблет или смартфон. Устройствата, които за момента се поддържат, са с Android OS, с поддръжка на Flash. За повече информация се свържете с нас.
За ваше улеснение можете да прегледате и това упътване за инсталиреане на Flash Player за Андроид: Упътване за инсталиране

От тук може да свалите и инсталирате Adobe Flash Player, ако нямате вече такъв, защото ще Ви е нужен за да гледате уроците.

Get Adobe Flash player

Може да разгледате курсовете ,който предлагаме от ТУК

Ако имате други въпроси, нашият екип е на Ваше разположение!

customer

тел. 02 / 89 14 160
Мобилен (Виваком): 0879 36 32 93
Мобилен (Теленор): 0896 844 164
Мобилен (М-Тел): 0888 80 91 07

e-mail: info@e-obuchenie.bg